Η Εταιρεία

Μισός αιώνας εμπειρίας στον χώρο της συντήρησης ανελκυστήρων

Η Εταιρία Γ. Βλασόπουλος – Δ. Γαλανόπουλος & Σια ΟΕ, με την σημερινή της μορφή, αποτελεί συνέχεια της εταιρίας Expertus Lift, που ιδρύθηκε από τους Άγγελο και Αλέξανδρο Βλασόπουλο και Σάββα Γαλανόπουλο εν έτει 1964, με έδρα στην οδό Τοσίτσα 19, στην Αθήνα, όπου και εξακολουθεί να εδρεύει ως σήμερα.

Έτος ίδρυσης
2021

Οι τρεις αξιακοί πυλώνες μας

Με συμπληρωμένο μισό αιώνα συνεχούς δράσης της εταιρίας στον επαγγελματικό χώρο και περνώντας στην δεύτερη γενιά μετόχων, η σχέση με το αντικείμενο δραστηριότητας έχει αλλάξει δραστικά, καθώς η προσέγγιση διαμεσολαβείται πλέον από σπουδές ανωτάτου – πολυτεχνικού επιπέδου.

Παρόλα αυτά  οι βασικοί αξιακοί πυλώνες, επί των οποίων βασίστηκε ανέκαθεν η επιχειρηματική δράση, παραμένουν αυτοί που οι ιδρυτές της εταιρίας κληροδότησαν: Απόλυτη προσήλωση στην ασφάλεια, αδιάπτωτη παρακολούθηση των εξελίξεων και προσωπική εμπλοκή.

Ασφάλεια Ανθρώπων και Κατασκευών

Προσήλωση στην ασφάλεια ανθρώπων και κατασκευών. Μηδενική ανοχή σε εκπτώσεις όσον αφορά την επιμέλεια, την ακρίβεια, την σχολαστικότητα στην τήρηση των κανόνων και των προδιαγραφών ασφαλείας.

Στην Αιχμή της Τεχνολογίας

Φροντίδα για συνεχή επαφή με τις τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και τις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς, με συνεχή ενημέρωση και επιμόρφωση και προσαρμογή των προδιαγραφών των κατασκευών, αλλά και της ποιότητας και του εύρους των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Προσωπική Εμπλοκή

Ιδιόχειρη ενασχόληση με όλες τις πλευρές δραστηριότητας (εγκατάσταση, συντήρηση, επισκευή, αναβάθμιση), αλλά και όλες τις φάσεις και τις λεπτομέρειες κάθε έργου.

Απ’ ευθείας, αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τον πελάτη, 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες τον χρόνο, είτε πρόκειται για την ανάθεση ενός ολόκληρου έργου είτε για την απλή αναγγελία μιας βλάβης ή έκφραση μιας παρατήρησης. 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Eπικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τα πακέτα συντήρησης μας. Ζητήστε δωρεάν μελέτη και προσφορά για την εγκατάσταση ή την αναβάθμιση του ανελκυστήρα σας.